Michael Strömgren nominerad! - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Michael Strömgren nominerad!

Briabs Research specialist Michael Strömgren är nominerade till Årets Ordförande inom SIS, Swedish Standards Institute.

Michael Strömgren, Public Affairs Manager på Briab

Michael är ordförande för den tekniska kommittén (TK 181) för brandsäkerhet, som för säkerhets skull även den är nominerad, då till Årets tekniska kommitté. Kommittén har bl a framgångsrikt arbetat med den nordiska specifikationen för kvalitetssäkring av Fire Safety Engineering där Briab har varit en ledande aktör. Värt att veta är att SIS bedriver framtidsarbete i 300 olika kommittéer, så det är lite konkurrens om nomineringarna. Vinnaren utses under festliga former den 26 april på SIS Ordförandeträff. Vi håller naturligtvis tummarna för Michael! Och för TK 181 Brandsäkerhet!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår