Just do it på Halländska - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Just do it på Halländska!

På Göteborgskontoret är det full fart och nu ännu mer så. Briab Projektledning har tankat raketbränsle i form av vår nya lagmedlem Andreas Schöbel. Vi hoppas verkligen att lite av energin från vårt samtal med Andreas smittar av sig! Själva småsprang vi resten av dagen...

crowd management

Hej Andreas, vad jag förstår så har du precis börjat på Briab och att du gjort det i 120! Är det sån du är?

Jag gillar fart och att det händer betydande saker. Engagemang och älska det du gör och vara bäst på det, ger de extra 20 % utan man tänker på det. Just Do It beskriver mig väldigt bra!

Berätta lite om din bakgrund, var kommer du ifrån?

Jag är född och uppvuxen i sommarstaden Halmstad och har familj med fru och 2 barn. 2002-2004 utbildade jag mig till Murare/Plattsättare. 2005 startade jag eget bolag som 18 åring. Bolaget blev en stor del av mitt liv och jag jobbade intensivt med det fram till 2017. Det var en fantastisk resa att få bygga upp och tillsammans med mina kollegor gå från det lilla enmansbolaget till Hallands största bolag inom Mur/Puts/Kakel/Trä-plastgolv branschen med ca. 80 anställda. Den resan gav mig mängder av kunskap och erfarenheter jag nu tar med mig in i vår resa på Briab.

Varför blev det Briab?

Jag har alltid älskat att se när människor verkligen brinner för det dem gör och när de ger sitt yttersta varje dag. Ester Kawa var första personen jag träffade på Briab. Efter att jag sett glöden i hennes ögon när hon berättade Briab, kollegorna och om att vi skall #tillsammansframåt, var det solklart. Enkelt sammanfattat – här brinner det och här kommer jag trivas.

Hur har du det om 12 månader?

Målen är stora och inom räckhåll, hade ett trevligt möte med vår Key account Manager Brita Vonstad angående framfarten och vi bestämde innan mötets slut att vi tillsammans ska ta Norden inom kort, men naturligtvis sikta på världen som arbetsplats.

Varför ska man jobba med Briab ?

För att Briab skall förändra samhällsbyggandet i världen.

Vad har du för laster? Om du har några?

– Mina laster är min styrka. Hahahaha

Om du inte jobbade med det du gör och uppenbarligen verkligen gillar – vad skulle du göra då?

Jag skulle aldrig sätta mig i den situationen, men om jag skulle göra nåt hade jag velat forska inom människobeteende.

Har du nått motto i livet eller klokskap du fått av nån gammal vissläkting?

Vissa har satt sig mer än andra. Dessa är några jag bär med mig och täcker rätt stor del av det jag tycker är viktigt för att må och göra bra!

– Sluta aldrig drömma

– När du förändrar ditt sätt att betrakta saker
förändras de saker du betraktar

– Ta inget för givet

– Krama och berätta för din närmsta hur mycket du älska dem, när det väl kommer till sin spets är det dem som betyder något

…men nu får de vara slut på snacket, för vi ska iväg och göra bra grejer och nytta för våra kunder!

Vi tackar Andreas och ser honom försvinna ut genom dörren med Brita på väg mot nästa möte, antar vi. Brita, förresten, har även hon lovat en pratstund. Men det får vi ta framöver och in emellan när hon har tid.  Ska bli kul!

 

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår