Inbjudan till BIM Workshop i Malmö - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Inbjudan till BIM Workshop i Malmö 31 jan.

Välkomna på workshop om Building Information Modelling (BIM) och Brandskydd. Digitaliseringen i byggbranschen ställer nya krav på informationsutbytet och ställer viktiga frågor för både produktivitet och hållbarhet i framtidens samhällsbyggande.

Brandskydd, Brandskyddsbeskrivning, Ventilationsbrandskydd

Workshopen arrangeras av SIS tekniska kommittén 181 om Brandsäkerhet och Briab. Anmälan gör du här.

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår