Workshop om utbildning i Crowd Management och utrymningsplanering - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Workshop om utbildning i Crowd Management och utrymningsplanering

Är du verksam inom utrymning och vill bidra till och påverka utbildningens utformning? Anmäl då dig till höstens workshop i Stockholm.

Crowd Management Briab

På Briab jobbar vi tillsammans med Brandskyddsföreningen, Karlstads Universitet och Lunds Teknisk Högskola med att skapa och starta en ny utbildning inom Crowd Management och utrymningsplanering. Ett viktigt led i arbetet är att bjuda in yrkesverksamma inom området till en workshop om utbildningens innehåll och utformning.  Workshoppen genomförs i Stockholm den 19-20 november 2018. Vi kommer att börja klockan 11.00 den 19:e och avsluta klockan 13.00 den 20:e. Även kvällen den 19:e kommer att innehålla program. Antalet platser är begränsat

Gör din intresseanmälan här

 

För mer information om utbildningen och Crowd Management på Briab, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår