Seminarium BIM & Brandskydd - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Seminarium BIM & Brandskydd

Nu är Sveriges första fullbokade seminarium om BIM & Brandskydd genomfört. Vi har diskuterat digitaliseringen i byggbranschen och utmaningarna inom brandskyddsområdet. Vi står inför nya krav på branschens gemensamma informationshantering och inte minst viktiga frågor om den avgörande kopplingen mellan produktivitet och hållbarhet i framtidens samhällsbyggande. Vill du vet mer? Hela seminariet och kontaktuppgifter finner du här.

BIM och brandskydd

Du kan se seminariet här nedanför (i tre delar, där du börjar överst och jobbar dig nedåt) och även ladda ner alla presentationerna från seminariet.

Play
Play
Play

Kontakta gärna oss för mer information. För att engagera dig i standardiseringen och den tekniska kommittén för Brandsäkerhet, se www.sis.se/tk181.

Här kan du ladda ner presentationsmaterialet:

Michael Strömgren och Viveka Odlén – inledning

Torbjörn Person och Pierre Chigot – Producentperspektivet & BIM

Frida Bengtsson – BIM för brand i praktiken

Michael Strömgren – Vägval för framtiden

Boverket/Nicholas Alvén och Johan Lindboom – BBR och BIM

Öyvind Rooth/DIBK – BIM Standardization

Vidar Stenstad och Olaug Nesheim/DIBK – Norges erfarenhet av digitalisering

BIM och brandskydd, Briab För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår