Briab i Almedalen - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Vlogg

Play

Briab i Almedalen

Vi är på plats i i Almedalen för att följa ett både spännande och viktigt frukostseminarium om Grenfell katastrofen på Klintens brandstation. Efteråt hoppas vi summera läget tillsammans med ett antal tongivande personer inom svenskt brandskydd. Vi som är här från Briab är Michael Strömgren, research specialist och Björn Wulff, vVD. Hör av er till oss om ni har frågor och funderingar.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår