Utbildning - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Utbildning

Teori och praktisk erfarenhet

Crowd Management är en ung disciplin där mängder av viktig och konstruktiva erfarenheter görs löpande utan att nödvändigtvis hamna i läroböcker eller i formella utbildningar. På Briab befinner vi oss mitt i den verkligheten och kan erbjuda den senaste kunskapsutvecklingen och praktiska erfarenheter inom:

• Evenemangssäkerhet

• Crowd Management

• Brandsäkerhet

Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår