Utrymningsledare - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Utbilda dig till utbildningsledare

Hälften av Sveriges företag har inte koll på sitt brandskydd.

En av flera viktiga åtgärder, är att se till att få till en säker och
skyndsam utrymning vid brand eller andra hot.

Vad gör en utrymningsledare?

Att inneha en organisation med utrymningsledare som har kunskap att leda en utrymning kan vara av stor betydelse för en lyckad utrymning.

En verksamhet med utsedda utrymningsledare med tyddligt ansvar för ett avgränsat område efektiviserar utrymningen och minskar risken för skador för de som befnner sig i lokalen, fastigheten eller området.

Utbildningen vänder sig till dig som är lyhörd, uppmärksam och ansvarstagande.

Utbildningens innehåll

Utbildningen är teoretiskt och ger dig kunskap om hur du efektivt leder människor till säkerhet vid brand eller andra tillbud.

Efter utbildningenhar d u kunskap i mänskligt beteende vid tillbud, utrymningsförfarande, självskydd samt kommunikation till dina kollegor, kunder och besökare i pressade situationer.

Kursens innehåll:

Utbildningstid: 4 timmar.

Utbilda dig till
utrymningsledare

Med vår utbildning har du kunskap om hur du effektivt leder människor till säkerhet vid brand.

Vill du veta mer?
Hör av dig via formuläret.

Kontakta oss

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Ange telefonnummer

Nyhetsbrev
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår