Grundläggande brandskydd - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Utbilda din personal i brandskydd

Enbart hälften av Sveriges företag har inte koll på sitt brandskydd.

En av flera viktiga åtgärder, är att se till att verksamhetens anställda är förberedda och har grundläggande kunskap i förebyggande brandskydd, om olyckan skulle vara framme.

Utbilda personalen i brandskydd

Vid sidan av att det finns rätt brandutrustning på plats är en förberedd organisation nyckeln till en brandsäker och trygg arbetsplats.

Att personalen är förberedd och har grundläggande kunskap i förebyggande brandskydd kan både rädda liv och egendom vid början till eller vid uppkommen brand. Genom kunskap kan även risken för brand minimeras.

Grundläggande brandskyddsutbildning

Utbildningen är teoretisk och ger deltagarna kunskap om släckmetoder och brandförebyggande åtgärder och vänder sig till samtliga anställda inom alla typer av verksamheter.

Efter utbildningen kommer medarbetarna ha grundläggande kunskap i förebyggande brandskydd och hur man skyddar sig själv, människor i sin närhet och egendom vid brand.

Kursens innehåll:

Utbildningstid: 2 timmar.

Utbilda personalen
i brandskydd

Med vår utbildning ser du till att företaget befinner sig på rätt sida av risk.

Vill du veta mer?
Hör av dig via formuläret.

Kontakta oss

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Ange telefonnummer

Nyhetsbrev
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår