Daniel Bergstedt - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

NXT-stories

Daniel Bergstedt

Årets NXT'are är på plats och nedan kan du lära känna dem lite och få en inblick i varför dom valt att söka till Briab NXT.

Daniel Bergstedt - NXT 2021

Berätta gärna lite om dig själv, var kommer du ifrån, vad gillar du och vad har gjort?

Jag heter Daniel och är uppvuxen i Piteå i Norrbotten. Just nu så pluggar jag tredje året på brandingenjörsprogrammet i Lund. Innan jag började plugga så har jag både hunnit bo ett tag i Stockholm, rest coast to coast i USA och gjort den traditionsenliga backpacking resan till Sydostasien. Mina stora intressen är idrotten och nu när jag har haft en knäskada så kan jag alltid skylla på den att jag inte blev proffs i någon idrott.

Vad fick dig att söka till NXT programmet just hos Briab?

Det som fick mig att söka till NXT var lunchpresentationen som Briab höll under förra året på LTH. Jag fick verkligen upp ögonen för företaget där med både NXT och att de verkligen försöker utveckla branschen med till exempel BimFire Tools.

Hur har du uppfattat processen hittills?

Jag tycker att processen med intervjuer och uppstart har varit väldigt givande. Jag fick även en väldigt bra bild både av företaget i stort och jag fick även svar på specifika frågor som jag hade.

Vad är dina förväntningar? Vad hoppas du på?

Mina förväntningar är att få en större inblick hur det är att jobba som konsult. Jag gillar upplägget hur NXT är uppbyggt och tror och hoppas jag kommer lära mig väldigt mycket. Jag hoppas verkligen att jag får omsätta det jag lärt mig till något praktiskt.

Och slutligen en klassisk intervjufråga – har du nån dold talang eller förmåga du vill dela med dig av?

Oj denna var svår men en dold talang skulle kunna vara att jag kan laga en otroligt god kycklingpesto.

Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår