Riskhantering för farlig verksamhet - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Riskhantering för farlig verksamhet.

Kan du räkna upp era 5 största risker?
Är ansvaret för riskerna och hanteringen av dem definierade?
Om inte, tveka inte att höra av dig.

Tillståndsansökan för brandfarlig vara.

Vårt team av riskhanteringsexperter hjälper dig med en smidig och effektiv tillståndshantering, vilket minskar risken för kompletteringar och förseningar i tillståndsprocessen. Genom vår expertis och erfarenhet kan vi effektivt granska er ansökan så att den är korrekt ifylld, att alla nödvändiga dokument finns med, fånga eventuella brister och ge förslag på förbättringar.

Vi hjälper dig att minimera riskerna i din verksamhet.

Ett aktivt och medvetet arbete med att förebygga brand, skadegörelse, inbrott och andra riskfaktorer i ett fastighetsbestånd skyddar din verksamhet och leder till stora besparingar. Genom proaktivitet och helhetstänk kan vi på Briab hjälpa dig vända hoten till möjligheter i ditt löpande arbete med risker i din verksamhet.

Vätgas är en energibärare som blivit populär.

Våra experter har kunskapen att stötta dig att hantera riskerna i framtidens nya tekniker.

Vill du veta mer?
Hör av dig via formuläret.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa digmed riskhnatering i farliga verksamheter, tveka inte att höra av dig!

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Erik Briab

Mer nyfiken på Briab som företag? Gå vidare till Briab.se pil

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår