Kvarnholmen - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Uppdrag

Kvarnholmen – En historisk del av Stockholm

Kvarnholmen – mitt emellan skärgård och city. Här byggs Qvarnen Tre Koronor och Silo III om.

1125kvarnholmenkvall-mot-stansmall1

Om projektet:

Kvarnholmen ligger mitt emot Djurgården i Nacka kommun med ett fantastiskt sjönära läge vid Stockholms inlopp. 1898 stod Qvarnen Tre Kronor klar. Sedan dess har hon smyckat Kvarnholmen med sin klassiska tegelröda fasad och sina tre blänkande guldkronor. 1912 byggde man till ett lagermagasin för spannmål, Silo III.

Briabs Uppdrag:

Briab har anlitats för säkerställa brandskyddet i samband med att gamla kvarnen och Silo III på Kvarnholmen byggs om.

Play
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår