Uppsala Auktionskammare - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Uppdrag

Uppsala Auktionskammare – En satsning på framtiden

Uppsala Auktionskammare har förvärvat Nya Riksbankshuset beläget på Dragarbrunnsgatan 73 i Uppsala.

uppsalaaktionskammare1

Om uppdraget:

Uppsala Auktionskammare satsar på framtiden och den centralt belägna fastigheten är nu auktionskammarens nya huvudkontor. Fastigheten, som byggdes 1989, är granne till Livsmedelsverket och ritades av arkitekten Carl Nyrén som penningdepå för Riksbanken, som redan 1995 lämnade byggnaden efter en omorganisation.

Briabs uppdrag:

Briab har bistått med brandskyddsteknisk projektering och besiktning i samband med att byggnaden ändrats till ändamålsenliga visnings- och auktionslokaler.

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår