Digitalisera för ökad hållbarhet - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Digitalisera byggprocessen för ökad hållbarhet.

Med BIM och digitalisering har vi ett arbetssätt och ett verktyg att förändra branschen mot ett mer hållbart samhällsbyggande.

5 starka fördelar med att digitalisera ditt byggprojekt:

Digitalisering av brandskydd – ett samarbete för framtiden.

”Brandskyddsdisciplinen kan göra stor skillnad för framtidens samhällsbyggnation och nycklarna är samverkan och ny teknik”, säger Fredrik Hiort, Senior Partner på Briab och en av författarna till rapporten ”Brandskydd och Brand BIM”.

Fredrik-Hiort-Briab_800px_72dpi
Bimfire-Tools-White-RGB

Briab säljer Bimfire Tools till Symetri.

För att driva utvecklingen vidare och höja tempot i dem viktiga digitala omställning avyttrar Briab Bimfire ToolsTM till Symetri.

Vill du veta mer?
Hör av dig via formuläret.

Hej, jag heter Ludwig Jerräng Carlstedt och är brandingenjör på Briab och driver passionerat digitalisering av mitt yrke och kompetens. Vill du veta mer om hur mina kollegor och jag kan hjälpa er med att ta steget mot ett effektivare, lönsammare och samtidigt mer hållbart byggande, tveka inte att höra av dig!

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

ludwig-jerräng-carlstedt-2b-600px

Mer nyfiken på Briab som företag? Gå vidare till Briab.se arrow-right

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår