Rigoletto - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Uppdrag

Rigoletto - Sveriges mest anrika biograf

Briab säkrar brandskyddet för Sveriges främsta premiärbiograf.

rigoletto

Om projektet:

Rigoletto öppnades 17 mars 1939. Det är Sveriges främsta premiärbiograf. Rigoletto restaurerades grundligt år 2012 och har 937 platser fördelade på 4 salonger och en VIP-balkong till salong 1. VIP-balkongen har bekväma reclinerfåtöljer i skinn och en bar med fullständiga rättigheter utanför salongen.

Briabs uppdrag:

Briab har varit med under hela projekteringen för att säkra ett bättre brandskydd.

Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår