Norvikudden - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Uppdrag

Norvikudden – Skyddad hamn

Stockholms Hamn AB projekterar en ny storhamn för både container- och lastbilstrafik på Norvikudden i Nynäshamn.

norvik

Om projektet:

Hamnen kommer att bli en av Sveriges största hamnar för godstrafik . När hamnen är klar kommer containertrafiken från Frihamnen i Stockholm att flyttas dit, likaså lastbilstrafiken som idag utgår från centrala Nynäshamn.

Briabs uppdrag:

Briab är anlitade som brandskyddskonsult och arbetar tillsammans med Wåhlin Arkitekter vid utformningen av byggnaderna inom hamnområdet.

De olika byggnaderna ska bland annat inrymma kontorslokaler för hamnens verksamhet, magasin/omlastningshall, visitationsbyggnad för tullen och verkstäder.

Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår