Co-creation och ny teknik - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Co-creation och ny teknik

Vårt uppdrag är att föra samhällsbyggandet mot ökad effektivitet och hållbarhet. Våra styrkor är vår innovationskraft, affärsförståelse och vår förmåga att tillämpa ny teknik. Hur kan vi hjälpa dig?

Evening Talks – samtal om viktiga frågor inom samhällsbyggnad

I Evening Talks pratar och resonerar vi med ledande personer runt olika centrala ämnen inom svensk samhällsbyggnad.
Samtalen är utforskande, nyfikna och konstruktiva.

fredrik-nystedt-briab

Läs Fredrik Nystedst artikelserie om brandskydd i höga trähus.

Med en förnyelsebar träkonstruktion finns möjlighet till miljövinster och kostnadsbesparingar vid design, produktion och utförande. Men det finns utamaningar.

5 starka fördelar med digitalt brandskydd

Med BIM och digitalisering har vi ett arbetssätt och ett verktyg att förändra branschen mot ett mer hållbart samhällsbyggande.

Vill du veta mer?
Hör av dig via formuläret.

Hej, jag heter Michael Strömgren och är innovationschef på Briab och befinner mig oftast mitt i framtiden.

Vill du veta mer om vi på Briab hjälpa er med att ta steget mot ett effektivare, lönsammare och samtidigt mer hållbart byggande, tveka inte att höra av dig!

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Michael Strömgren

Mer nyfiken på Briab som företag? Gå vidare till Briab.se pil

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår