Briab NXT traineeprogram - Brandskydd, Ventilationsbrandskydd, nödbelysning - Briab

Briab NXT traineeprogram

Briab NXT 2021 är nu tillsatt, vi öppnar för 2022 i december

Briab NXT har nu genomförs sedan 2017 och är vårt genomarbetade och fullmatade traineeprogram för sistaårsstudenterna på bl a brandingenjörs-, brandteknik- och risk­hanterings­utbildningarna i Luleå och Lund. Då vi växer i både storlek och med nya kompetenser ser vi fram mot ansökningar från andra universitets- och högskoleutbildningar. Teknologer, ekonomer, beteendevetare och IT studenter med intresse för riskhantering är naturligtvis också välkomna att ansöka. Programmet för 2021 är tillsatt och vi öppnar igen för 2022 i december.

Play

Under ett års tid kommer du att växa genom praktiskt och skarpt uppdragsarbete, planlagd utbildning i Briab Academy och inte minst genom att du får arbeta sida vid sida med både kollegorna på Briab och med våra uppdragsgivare. Traineeprogrammet Briab NXT inleds med sommarjobb på kontoret i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Uppsala. Därefter görs en stor del av programmet på distans vid sidan av studierna. Vi vill att du ska utvecklas till att bli en skarp brand- och riskkonsult samtidigt som du avslutar dina studier.

Fyra kontor genomför Briab NXT inom både Brandskydd och Riskhantering

2021 genomför vi NXT-Trainee  program vid våra kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Riskhantering erbjuds vid vårt Stockholms- och Malmökontor och Brandskydd vid alla fyra. Gör en anteckning om att söka till 2022, vi öppnar ansökningsperioden mot slutet av 2021.

Krav och stöd kan leda till en karriär på Briab

Vill du få chansen att skapa och leverera fantastiska saker som betyder något på riktigt vill vi ha ditt engagemang och din ambition i retur. Vi kommer att ställa tydliga krav och ge dig både utrymme och stöd att leverera mot dem. Målet är att vi skall växa tillsammans som Sveriges vassaste brand- och riskkonsulter. En bonus är att du kommer ha kul! Ta förresten en stund och läs vad våra NXT’are tycker och tänker om sin tid med oss, här nedan till höger. Närmare 10 NXT’are har funnit sin första anställning hos oss efter traineetiden och de flesta är kvar och utvecklas vidare.

 

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår