Briab NXT traineeprogram - Brandskydd, Ventilationsbrandskydd, nödbelysning - Briab

Briab NXT traineeprogram

Nu har vi stängt ansökningstiden för 2020 välkomna till hösten inför NXT 2021

Briab NXT är vårt genomarbetade och fullmatade traineeprogram för sistaårsstudenterna på bl a brandingenjörs-, brandteknik- och risk­hanterings­utbildningarna i Luleå och Lund. Då vi växer i både storlek och med nya kompetenser ser vi fram mot ansökningar från andra universitets- och högskoleutbildningar inför 2021. Teknologer, ekonomer, beteendevetare och IT studenter med intresse för riskhantering är naturligtvis också välkomna att ansöka.

Under ett års tid kommer du att växa genom praktiskt och skarpt uppdragsarbete, planlagd utbildning i Briab Academy och inte minst genom att du får arbeta sida vid sida med både kollegorna på Briab och med våra uppdragsgivare. Traineeprogrammet Briab NXT inleds med sommarjobb på kontoret i Stockholm, Göteborg eller Uppsala. Därefter görs en stor del av programmet på distans vid sidan av studierna. Vi vill att du ska utvecklas till att bli en skarp brand- och riskkonsult samtidigt som du avslutar dina studier.

Krav och stöd

Vill du skapa och leverera fantastiska saker som betyder något på riktigt vill vi ha ditt engagemang och din ambition i retur. Vi kommer att ställa tydliga krav och ge dig både utrymme och stöd att leverera mot dem. Målet är att vi skall växa tillsammans som Sveriges vassaste brand- och riskkonsulter. En bonus är att du kommer ha kul! Ta förresten en stund och läs vad våra NXT’are tycker och tänker om sin tid med oss, här nedan.

 

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår