- Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Uppdrag

Från brand till alla former av risk

Briab erbjuder tjänster och produkter inom riskhantering. Vårt ursprung inom brandskydd är idag kompletterat av projektledning bygg, VVS projektering, FoU och riskhantering i verksamheter och vid samhällsplanering. Här hittar du ett axplock av spännande projekt och uppdrag vi jobbat med de senaste åren.

Vill du veta mer och prata om dina utmaningar så hör av dig till någon av oss

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår