Om att leva och bo i framtiden - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Seminarier

Om att leva och bo i framtiden

Datum: 2017-02-08

Seminariet är avslutat

Vi fick besök av nätverket Byggare Berit för att lyssna till och diskutera om och hur vi kommer att leva och bo i framtiden.

byggareberit-1140x500

Medverkande var:

  • HSB Living Lab – Sanna Edling om ”forskning pågår” i huset nere på Chalmers.
  • Plantagon – Joakim Rytterborn om att kombinera växthus och boende på höjden.
  • KTH Hållbar utveckling. Miljövetenskap – Universitets lektor Josefine Wangel Weithz – Klimatmålen kräver ändrad livstil.
  • Riksbyggen – Charlotta Szczepanowski om Positive Footprint Housing® och BRF Viva i Göteborg.

Kvällen avslutades med en paneldiskussion med moderator Christine Ambell, civ.ing kemiteknik, grundare och ägare av MyTomorrow.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår