Frukostseminarium: Värdebaserat ledarskap med mod som motor - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Seminarier

Frukostseminarium: Värdebaserat ledarskap med mod som motor

Datum: 2017-03-01

Seminariet är avslutat

idatexell-1118x500

Ett inspirerande frukostseminarium med kvinnor som jobbar med brand och risk. Det bjöds på frukost och föreläsning med Ida Texell som är förbundsdirektör och räddningschef för Brandkåren Attunda. Ida har de senaste åren även blivit uppmärksammad för sitt ledarskap och har blivit utvald av chefsorganisationen Ledarna till topplistan på deras årliga lista över ”Framtidens kvinnliga ledare”.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår