Frukostseminarie: Hur kan klimatförändringar påverka osäkerhet och risk i vår professionella vardag - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Seminarier

Frukostseminarie: Hur kan klimatförändringar påverka osäkerhet och risk i vår professionella vardag

Datum: 2017-03-27

Seminariet är avslutat

Huvudbild_3-998x500

Pär Holmgren pratade om klimatförändringar med fokus på de risker och konsekvenser vi står inför och de utmaningar som försäkringsbranschen närmar sig. Pär visade på inbyggda systemfel, våra tre stora utmaningar; Ekologi, Ekonomi och Energi, och att vi behöver ta klart tuffare beslut. Redan igår.

Se Pärs Väderprognos från framtiden

Play
ParHolmgren-1-703x500

Tips från Pär

Innan föreläsningen den 27/3: skaffa dig gärna lite grundkunskap genom att läsa någon bok om klimatfrågor. Då får du ut mera och diskussionen efteråt blir ofta mer givande

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår