Byggfel eller organiserad oansvarighet? - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Seminarier

Byggfel eller organiserad oansvarighet?

Datum: 2017-03-07

Seminariet är avslutat

koch-1140x500

Kvalitet i byggbranschen är fortfarande bara ”tillräckligt bra”. Fel och brister kostar varje år miljarder, men väldigt lite görs åt det. Professor, Dr. Christian Koch berättade om forskning i byggfel och kvalitet och gav sin syn och svar på viktiga frågor inom området.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår