Briab Evenings: Seminarie om disruption, BIM och vårt nya kontor i Göteborg - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Seminarier

Om disruption, BIM och vårt nya kontor i Göteborg

Datum: 2017-11-30

Seminariet är avslutat

Välkommen till en kul kväll om heta ämnen. Disruption och digitalisering påverkar oss dagligen och kommer att fortsätta förändra det mesta omkring oss i en allt högre takt. Fredrik Angin, fd. innovationschef på Stena Metall skapar förståelse och insikter, det vet vi av erfarenhet. Missa inte det! Välkommen till oss på Briab, Norra Hamngatan 4 i Göteborg.

Landningssida_frukost_4_justerad_2-768x500

Vi får en uppdatering på vad vi gör med ettor och nollor på Briab av vår forskningschef Johan Norén. Kenneth Lodeklint och Thomas Zinsli har spännande planer för våra tjänster inom besiktning och utförandekontroll. Daniel Friberg på Presto kommer att berätta om vad vi tillsammans kan åstadkomma för våra uppdragsgivare.

Sen tycker vi faktiskt att vårt nya kontor är väl värt ett besök bara det. Och inte blir det sämre av sorlet från glada kollegor och att det står en buffé uppdukad med kylda drycker bredvid.

Varmt välkomna!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår