Intervju med Paul och Kenneth på Briab Product & Solutions - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Vlogg

Play

Intervju med Paul och Kenneth på Briab Products & Solutions

Vi pratar nödbelysning, hänvisningsarmaturer, smarta system och Briabs helhetserbjudande inom brand- och riskhantering, där både kunskap och produkter samverkar för våra kunders bästa. Och inte minst pratar vi om framtiden och utvecklingen av brandskydd och utrymning i fastigheter.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår