Briab på Elmässan 17-18 oktober - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Nyhet

Träffa oss på Elmässan!

Elmässan är nordens största mässa inom elinstallation, belysning & fiber och går av stapeln den 17-18 oktober. Vi ställer ut och visar vårt starka sortiment av nödbelysning och hänvisningsarmaturer. Vi kommer naturligtvis även berätta om allt annat vi kan erbjuda inom heltäckande brand- och riskhantering för företag och verksamheter. Hälsa på oss i monter C:23.

Play
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår