fbpx

Academy

 • Seminarier

  Briab mornings

  Just nu planerar vi för höstens seminarier.

  Anmäl ditt intresse för nästa frukostseminarium
 • Briab NXT traineeprogram

  Briab NXT - öppet för ansökan!

  Briab NXT är vårt genomarbetade och fullmatade traineeprogram för bl a. sistaårsstudenterna på brandingenjörs-, brandteknik- och riskhanteringsutbildningarna i Luleå och Lund. Nu är ansökningstiden öppen för NXT 2109.

  Läs om vårt traineeprogram

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR