Byggledning - Brandskydd, Ventilationsbrandskydd, nödbelysning - Briab

Byggledning

Kraft och engagemang att förverkliga

I genomförandefasen erbjuder vi erfaren och engagerad kompetens att leda projektet från idé till verklighet. En stor utmaning för byggledare är att få alla involverade att se och sträva mot samma mål oavsett roll och ambition.

Vi tar ansvaret för:

  • Samordning och genomförande
  • Konstruktiv och tydlig kommunikation inom projektet
  • Dokumentering
  • Ekonomisk överblick, styrning och uppföljning
För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår