Briab logo
Uppdrag
Meny

Hundgården – Hässelby Strand

Briab har anlitats vid uppfräschningen av Hässelby Strand Centrum.

Vid kvarter Hundgården planeras det ett flerbostadshus i direkt anslutning till tunnelbanestationen. Strålningsberäkningar för att undersöka risken för brandspridning och en grundlig brandskyddsprojektering gör kvarteret säkert (för både människor och hundar).

För mer info, kontakta:

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR