Briab logo
Om oss
Meny

Briab på 60 sekunder

Här kommer Briab i kortaste versionen. Men det finns väldigt mycket mer att säga, så fortsätt gärna titta runt på sidan eller ta kontakt med oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig och vilka vi är. 


  • Briab erbjuder konsulttjänster i form av expertkompetens inom innovativ riskhantering, brandskyddsteknisk projektering, systematiskt brandskyddsarbete, projektledning och VVS projektering.
  • Vi erbjuder expertis inom riskhantering för offentliga och kommersiella verksamheter samt inom samhällsplanering och miljöarbete.
  • Briab satsar betydande resurser på Forskning och Utveckling. Dels genom eget arbete, men också genom samarbeten med universitet och forskningsinstitutioner över hela världen.
  • Idag arbetar närmare 110 medarbetare på Briab på 7 orter runtom i Sverige och vi söker ständigt nya vassa kollegor.
  • Briab befinner sig i stark tillväxt och har mer än tredubblat verksamheten de tre senaste åren.
  • Briab är certifierat enligt ISO 9001:2015 för kvalitet och ISO 14001:2015 för miljö.

För mer info, kontakta:

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR