Ägare - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Ägare

Ett starkt team av nya och gamla ägare

I oktober 2020 tog investmentbolaget Alder över som ny huvudägare i Briab. Alla tidigare ägare arbetar kvar i Briab och avser göra det en god tid framöver. Tillsammans med Alder har vi förnyad kraft och kunskap att ta nästa steg i vår utveckling. I filmen nedan pratar vår VD Björn Wullf med Henrik Blomé, Partner på Alder, om framtiden och varför vi är ett bra team.

Play
Alder För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår