Fysisk säkerhet - Brandskydd, Ventilationsbrandskydd, nödbelysning - Briab

Fysisk säkerhet

Fysisk säkerhet

Den 28 juni välkomnade vi på Briab våra nya medarbetare på Projsec, experter inom fysisk säkerhet, med verksamhet runt om i Sverige.

Briab_Prosec2

Henrik Good, VD Projsec  och Björn Wulff, VD Briab

Projsec en del av Briab

Projsec är marknadens ledande konsulter och experer inom fysisk säkerhet och bedriver följande verksamhet:

  • Projektering av mekaniskt inbrottsskydd (dörrmiljöer, intrångsskydd, forceringsskydd mm), teknisk säkerhet samt dörr- och beslagsprojektering i den molnbaserade tjänsten BIMeye Door Manager
  • Projsec erbjuder kompetens och tjänster som t ex. underlag för säkerhetsupphandlingar, säkerhetsutredningar, utbildningar och besiktningar

Läs mer på projsec.se

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår