Briab logo
Erbjudande
Meny

Våra tjänsteområden

Välj det tjänsteområde du är intresserad av i fältet ovan, eller klicka runt nedanför.

Alla tjänsteområden

Briab Academy

Briab Academy - Skaffa dig rätt kunskap och ligg i framkant!

Vår övertygelse är att de bästa besluten alltid är de medvetna och aktiva besluten. En av grundstenarna för att fatta medvetna beslut är en gedigen förståelse för problemet samt kunskap om möjliga lösningar.

Forskning och Utveckling

Forskning och Utveckling

Briabs forskningsverksamhet bedriver applicerbar forskning och utveckling av nya produkter och tjänster för morgondagens teknologier och behov.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR