Intervju med Ida och Andreas - Briab - Brand, Risk & Säkerhet

Vlogg

Play

Brandskyddsprojektering på Briab

Ida och Andreas berättar om brandskyddsprojektering på Briab. Vi pratar om hur den har utvecklats, om digitalisering och brandskyddsprojektering i BIM. I slutet tar vi upp Briab NXT, vårt traineeprogram som är inne på andra året och som snart skall öppna för ansökningar inför 2019. Lite extra kul är att vi fick fin hjälp av en blivande brandskyddskonsult under inspelningen.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår