NXT 2018/19 - Brandskydd, Ventilationsbrandskydd, nödbelysning - Briab

NXT 2018/19

Årets NXT'are

På Briab har vi höga ambitioner och en osviklig förmåga att tillsammans leva upp till dem. Och nu har vi 10 nya fantastiska trainees och kollegor att utveckla och utvecklas av. Vårt första NXTår 2017 sätter ribban högt. Men så skall det vara, det gillar vi. Av 2017 års NXT:are är nu alla anställda och det säger en hel del om hur det funkade förra året. I år ska det bli än bättre med alla lärdomar vi gjort och idéer vi fick tillsammans. Nytt för i år är att vi även kommer att ha en NXT’are i Göteborg och Uppsala, samt att vi även har involverat affärsområde Risk och vår egen marknadsföring/kommunikation i programmet.

För mer information, kontakta:
Dela eller skicka till en kollega

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress gdpr@briab.se.

Briab – Brand & Riskingenjörerna AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Jag förstår